Stránky neboli dlhú dobu aktualizované. Môžu obsahovať nepresné alebo neaktuálne informácie.
Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies.
Hľadanie
Rozšírené vyhľadávanie
TOP 7 - stránky
Napaľovacie programy - 106 186x
Free Pascal - Úvod - 62 215x
Lazarus - Kreslenie - 41 582x
Free Pascal - Začiatky - 41 391x
Internetové prehliadače - 33 896x
Free Pascal - Podmienky - 33 793x
3D grafické programy - 32 555x
Nové v diskusii
Free Pascal - Cykly - štvrtok 31.3.
Lazarus - Začíname - piatok 25.3.
Anketa - streda 2.3.
Navigácia: Tvorba Webu > PHP - Spracovanie formulárov > Diskusia

PHP - Spracovanie formulárov - Diskusia

Pridávanie príspevkov do diskusie bolo zastavené, keďže stránka už nie je udržiavaná.

Meno: fd
Dátum: 16.2.2015, 14:07
Predmet: ahoj

bububu


Meno: simon_code
Dátum: 2.12.2012, 15:41
Predmet: PHP

zdravim, mam taku otazku mozno dost banalnu ale potrebujem mat v tom jasno. Ked chcem mat na stranke formular typu objednavka a aby tato objednavka dosla emailom majitelovi stranky, tak akym sposobom by som to mal riesit? Ulozenie objednavky do mysql a mysql nastavit aby odoslal email (co si myslim ze je zbytocne), alebo klasicky nejakou mail fuknciou ?


Meno: A.M.
Dátum: 24.7.2012, 13:42
Predmet: re: nefunkcny image button

Mám to! send_x to vyriesil ;-)


Meno: A.M.
Dátum: 9.7.2012, 10:02
Predmet: nefunkcny image button

--index.php
...
<form action="test.php" method="post">
   <input type="image" src="button.png" name="send" value="send" alt="Send" />
</form>
...

--test.php
<?php
     if(isset($_POST['send']))
          echo "poslalo ".$_POST['send'];
     else "-".$_POST['send']."-";
?>

Pouzity prehliadac: Mozilla, IE

Zdar. Mam takyto problem. Ked stlacim tlacitko SEND, stranka sa presmeruje na test.php, ale vypise chybu(zamerne urobene) - pretoze sa program dostal do vetvy ELSE, cize POST je prazdny (tu je ta chyba, ze nema byt prazdny, ma obsahovat value "send"). Preco image button nedokazal poslat hodnotu tlacitka? Po zmene typu image na submit to uz fungovalo, cize usudzujem ze formular, aj vsetko ostatne je spravne.
Skusal som aj ine podmienky if($_POST['send']), if(!empty($_POST['send'])) - bez uspechu.
Na inych mojich strankach image buttony funguju, takze nevem kde moze byt chyba :-( . Na webe som nasiel iba riesenia cez javascript, da sa to aj inak vyriesit?


Meno: Sulo
Dátum: 10.4.2009, 10:25
Predmet: Re: problem

Co presne sa zobrazi? Nejaka chybova hlaska? Aku adresu ma vysledna stranka?


Meno: Lubo
Dátum: 9.4.2009, 23:11
Predmet: problem

Ja mam mensi problem. Pre tvorbu PHP pouzivam Uniform Server. Ale ked vytvorim prvy subor s formularom, neodosle mi hodnoty do druheho suboru (samotneho PHP), pritom nazov aj cestu k suboru mam spravne, pls cim by to mohlo byt? dakujem


Meno: pato1
Dátum: 29.1.2009, 7:13
Predmet: Re: Re:e-mail

Velmi pekne ďakujem. :-D


Meno: Sulo
Dátum: 28.1.2009, 21:30
Predmet: Re: e-mail

PHP obsahuje funkciu mail (podrobnosti -> PHP manual). Takto odoslane maily vsak vacsina serverov neakceptuje, preto je lepsie vyuzit PHPMailer: http://phpmailer.codeworxtech.com.


Meno: pato1
Dátum: 28.1.2009, 18:30
Predmet: e-mail

Ahoj,
neviete ako poslať e-mail priamo(nie cez outlook...) ?
Myslým tím script ktorý by odoslal e-mail bez zásahu užívateľa. Ak ste sa už niekde registrovali tak chápete, že php script registráciu spracoval sám.
Velmi by som to potreboval a na webe som to nikde nenašiel. Vopred ďakujem. :-(


2005-2012, Matúš Sulír, matus.sulir (zav) gmail bodka com. Gen.: 0,022 s. Valid XHTML, CSS.