Stránky neboli dlhú dobu aktualizované. Môžu obsahovať nepresné alebo neaktuálne informácie.
Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies.
Anketa
Čo hovoríte na Windows 8?
Super - 63x (24%)
 
Môže byť - 95x (36%)
 
Nepoužiteľné - 59x (22%)
 
Nemám skúsenosť - 49x (18%)
 
Celkový počet hlasov: 266.
Diskusia k ankete
Výmenné odkazy
Miroslav Metruk - Pascal, Delphi, download zdrojákov»

Chtete tu mať odkaz na svoju stránku zadarmo?»
Hľadanie
Rozšírené vyhľadávanie
TOP 7 - stránky
Napaľovacie programy - 105 692x
Free Pascal - Úvod - 61 179x
Free Pascal - Začiatky - 40 532x
Lazarus - Kreslenie - 39 871x
Internetové prehliadače - 33 275x
Free Pascal - Podmienky - 32 760x
3D grafické programy - 32 186x
Nové v diskusii
Free Pascal - Cykly - štvrtok 31.3.
Lazarus - Začíname - piatok 25.3.
Anketa - streda 2.3.
Navigácia: Domov > Diskusia

SuloWeb - Diskusia

Pridávanie príspevkov do diskusie bolo zastavené, keďže stránka už nie je udržiavaná.

Meno: Sulo
Dátum: 9.12.2009, 15:14
Predmet: Re: Známkovanie

Známkovanie je tiež urobené cez PHP/MySQL. http://suloweb.html.sk/php-zaciname/


Meno: lol
Dátum: 9.12.2009, 13:24
Predmet: Re: znamkovanie

leomato, s tymto ti sice poradit neviem no mal by si sa porozhliadnut po nejakom doucovatelovi slovenciny pretoze napisat vytvoryt s tvrdym y je naozaj odvaha a a takisto aj ...pomozes my... malo by t s makkym i :)


Meno: Leomato
Dátum: 8.12.2009, 15:27
Predmet: Známkovanie

prosím ťa ako mám vytvoryť "oznámkovanie článku" niečo podobné ako máš ty tu :-(
pomožeš my s tým?:-)


Meno: Sulo
Dátum: 4.7.2009, 18:43
Predmet: Re2: Web

V MySQL databáze, samozrejme.


Meno: pato1
Dátum: 4.7.2009, 14:50
Predmet: Re:

a skutočné stránky sú uložené v MySQL/súbore ?


Meno: Sulo
Dátum: 3.7.2009, 16:59
Predmet: Re: Web

K stránke som si spravil jednoduchý administračný program v C++ Builderi.

Pre každý článok rozhodne nepridávam žiadne priečinky ani súbory. Adresy takto vyzerajú vďaka modulu mod_rewrite servera Apache.


Meno: pato1
Dátum: 3.7.2009, 15:59
Predmet: Web

Chcem sa spýtať ako máš riešenú túto stránku. Napr. keď chceš pridať nový článok musíš to spraviť ručne ? Máš k nej administráciu ? A pod. Lebo keď som študoval štruktúru tohto web tak každý článok/téma mal/a vlastný priečinok a tam súbory.


Meno: pato1
Dátum: 23.4.2009, 6:54
Predmet: Re: problem s grafikou

ak programuješ vo free pascale tak sa pozri dole na lištu (štart,...) a zbadáš tam, že je otvorené ešte jedno okno (wow) textová časť. inač: pri programovaní v grafiki (graph) vo FP sa
otvárajú 2 okná: normálne textové a grafické. ak používaš niečo iné tak nwm.;-)


Meno: filip
Dátum: 22.4.2009, 20:17
Predmet: problem s grafikou

dobry den. ked vo freepascale pracujem s grafikou, v programe sa mi potom neda pisat. napriklad: robim program simulujuci preteky aut. zadeklarujem crt,graph, inicializujem, spravim proceduru auto....ked dam run a program sa spytuje kolko aut chcem pouzit pre preteky, neda sa mi nic v tom freepascalovskom okne pre grafiku nic napisat. neviete ako sa to da vyriesit? dakujem


Meno: VikThor
Dátum: 25.3.2009, 20:10
Predmet: Poklona

Najužitočnejší, najprehľadnejší a aj príjemne pôsobiaci web aký som za posledné mesiace videl.;-)


«Predchádzajúca strana
Ďalšia strana»
2005-2012, Matúš Sulír, matus.sulir (zav) gmail bodka com. Gen.: 0,0218 s. Valid XHTML, CSS.